Гуморист Володимир Жогло вперше розповів про невиліковну хворобу 3-річного сина

7 мая, 13:47
Шоу-бизнес
Гуморист Володимир Жогло вперше розповів про невиліковну хворобу 3-річного сина © instagram.com/iryna_zhohlo

Відомий український шоумен Володимир Жогло вперше розповів про проблеми із здоров'ям єдиного сина. Зірка гумористичних проєктів «Вар'яти-шоу» та «ТеСАМеШоу» в інтер'ю ведучому Славі Дьоміну зізнався, що лікарі підозрюють у його трирічного спадкоємця аутизм.

Читайте також: «Квартал 95» потрапив у скандал через номер про начальника Рівненського ТЦК

За словами знаменитості, офіційно діагноз ще не поставили, оскільки хлопчику не виповнилося чотири роки і ще можуть бути позитивні зміни у розвитку. Жогло зазначив, що його дружина Ірина не може піти на роботу, адже дитина потребує особливого догляду.

«У мене особлива дитина. Він потребує уваги. Він потребує особливого ставлення до себе. Відповідно, моя дружина не може піти працювати. Я ніколи ніде про це не говорив. Я керувався банальною логікою. Лікар має визначити це і сказати про це. Нам ще конкретно діагноз "аутизм" не поставили. Ми чекаємо формально чотирьох років. До чотирьох років можуть бути якісь зміни. Але ми вже чітко розуміємо, що... Я не хочу, щоб нам ставили діагноз раніше. Бо люди є дуже цинічні. І мені байдуже, а моїй дружині буде неприємно, якщо будуть казати: "Ага, зробив дитині інвалідність". Є люди. Люди різне пишуть, різне думають. Вони мають на це право. Моїй дружині було б це дуже боляче», — пояснив шоумен. 

Також Володимир зізнався, що помітив проблеми із розвитком сина, коли йому було близько півтора року. Комік зазначив, що знав про деякі симптоми аутизму, оскільки дитині його кума поставили такий діагноз.

«Навіть трошки раніше, ніж у півтора року. У кума син теж має аутизм. І я вже розумів, які є основні моменти, на які треба звернути увагу, що це вже проявлення аутизму. Це повна відсутність вказівного жесту, ігнорування іграшок і механізмів, не відкликається на ім'я, не реагує на різкі звуки, перерахував він симптоми. Я до цього ставлюся нормально. Кількість таких дітей катастрофічно збільшується. Цілком можливо, що їх і до цього було багато, просто це не діагностувалося і про це широко так не говорилося. Це даність, у якій ми живемо. Це не означає, що я не люблю свою дитину. Я його обожнюю. Він дуже позитивний і приємний чоловік... У мене син не агресивний, не буває істерик. Не знаю, як буде в майбутньому, але поки що такого немає», — поділився Жогло.

Раніше ми писали, що Alyona Alyona впала на генрепетиції першого півфіналу Євробачення-2024.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают