Тоня Матвієнко зізналася, скільки разів була на межі розставання з Мірзояном

7 мая, 17:17
Шоу-бизнес
Тоня Матвієнко зізналася, скільки разів була на межі розставання з Мірзояном © instagram.com/tonya_matvienko

Відома українська співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю шоу «Ближче до зірок» поділилася подробицями особистого життя. 42-річна артистка розповіла про дві кризи у семирічному шлюбі з виконавцем Арсеном Мірзояном.

Читайте також: MamaRika розповіла, чи змінилися її стосунки з чоловіком через місяць після оголошення про кризу у шлюбі

За словами зірки сцени, обидва рази проблеми у стосунках із чоловіком виникали під час повномасштабної війни в Україні. Тоня зазначила, що вперше вони з Арсеном перестали розуміти одне одного після того, як вона повернулася з молодшою ​​донькою в Україну після тривалої еміграції.

Друга криза сталася, коли Тоня втратила свою легендарну маму. 8 жовтня 2023 року Ніна Матвієнко померла від онкології через два місяці після того, як у неї діагностували хворобу. 

«У нас два таких етапи було з Арсеном: коли я повернулася в Україну під час війни, і коли не стало мами. Спочатку він не міг зрозуміти як мені. Він, можливо себе так поводив, що "не чіпай, треба час". А потім зрозумів: "ні, треба Тоні допомогти". Він зараз дуже змінився, багато на себе взяв такої відповідальності. Можу поплакати, а він: "Іди сюди". Може пожаліти. Раніше він не знав, що таке "пожаліти", А зараз знає. Просто потіскати», — сказала Матвієнко. 

Раніше ми писали, що Alyona Alyona впала на генрепетиції першого півфіналу Євробачення-2024.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают