Потап показав дитяче фото та підбив підсумки після святкування 43-річчя

10 мая, 10:59
Шоу-бизнес
Потап показав дитяче фото та підбив підсумки після святкування 43-річчя © instagram.com/realpotap

Український виконавець Олексій Потапенко (Потап), який під час повномасштабної війни неодноразово потрапляв у скандальні історії, через добу після святкування дня народження вирішив підбити підсумки свого життєвого шляху. У середу, 8 травня, він відсвяткував 43-річчя.

Читайте також: Дружина Джастіна Бібера вагітна первістком

В Інстаграм-профілі артист розповів, що загадав бажання про перемогу України, зробити певний аналіз та поставив нові амбітні цілі. У публікації Потап назвав свої головні досягнення. Він згадав про початок кар'єри з групою «Вхід у змінному взутті» та зустріч із нинішньою дружиною Настею Каменських.

«Зараз як кінострічка пробігають перед очима всі події та досягнення за мої 25+ років творчого життя: мій шлях у музичній індустрії розпочався з написання пісень на колінах у дворах Дарниці та ДВРЗ ще в 90-х роках, коли реп і хіп-хоп в Україні буди зовсім нішевою історією, але тою, яка так мене манила у музичну індустрію. Мій творчий шлях звів з "Вхід У Змінному Взутті" — ми одні з перших хлопців "з району" почали створювати україномовний реп. 

Потім доленосна зустріч з моєю ніжною та талановитою квіточкою Настею Каменських, з якою ми разом створили наш знаковий дует, змінила наші життя, адже ми самі не очікували, що з першої сумісної пісні, а потім ще протягом 10+ років, наші треки будуть гудіти звідусіль і ми виступимо на всіх континентах планети», написав він.

Крім того, співак згадав про продюсерський центр MOZGI Entertainment, який під час війни припинив своє існування, і похвалився, що багато його пісень, у тому числі й написані для інших зірок, ставали хітами та були в ТОПі на радіостанціях. Список досягнень Потап вирішив доповнити дитячою фотографією на пляжі біля картонних декорацій.

Читайте також: Євробачення-2024: порядок виступів учасників фіналу

«Я запустив і побудував наймогутніший продюсерський центр, ділитись досвідом з багатьма українськими талантами, щоб вони впевнено відкривали двері шоубізнесу. Артисти, з якими я писав треки завжди були в топі, а радіостанції на репіті крутили ці пісні. Стільки всього було: від проєктів, де я був наставником The Voice і The Voice Kids до фільмів, співпродюсером яких я був, від чисельних премій та нагород до ТБ та діджитал проєктів, які я запускав та в яких брав участь. Від трітментів відеокліпів, які я режисував – до студійної роботи з неймовірними талантами. І на цьому не збираюсь зупинятись!», поділився іменинник.

Раніше ми писали, що стали відомі результати другого півфіналу Євробачення-2024.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают