Зірка «Кварталу» Гатун зізналася, як номер про переселенку зі Скадовська вплинув на її кар'єру

14 мая, 10:54
Шоу-бизнес
Зірка «Кварталу» Гатун зізналася, як номер про переселенку зі Скадовська вплинув на її кар'єру © youtube.com/@studiya95kvartal

Читайте також: Марія Яремчук вперше стала мамою — ЗМІ

Українська комедійна акторка Ірина Гатун через чотири місяці після скандалу з номером у новорічному випуску «Єдиного кварталу» зізналася, як змінилася її кар'єра. На початку року зірку гумору розкритикували за роль переселенки зі Скадовська і навіть внесли в базу «Миротворця» за участь у гуманітарній агресії проти України та публічній нарузі над українськими громадянами, які перебувають на окупованих територіях.

У короткому інтерв'ю програмі «Тур Зірками» на YouTube-каналі «Люкс ФМ» Ірина зазначила, що скандальна історія ніяк не вплинула на її роботу в театрі та «Студії Квартал 95». Артистка додала, що ця тема їй неприємна, тому вона не хоче детальніше обговорювати її перед камерами.

Гатун сказала, що не хотіла нікого образити своєю роллю, і зазначила, що не звертає уваги на те, що її ім'я опинилося у «Миротворці».

Читайте також: Позитив вперше відповів на чутки, що його шлюб розпався через зраду з Сахневич

«Адекватні люди все знають, розуміють. Для мене це неприємний момент в житті. Я нікого особисто не хотіла образити. В "Кварталі" я далі працюю, якби ви цього не хотіли. В театрі я далі працюю, якби ви цього хотіли. Мені це все (внесення в «Миротворець» — ред.)… ну не можна ж такі слова казати. Поміняємо тему скандала, бо я не хочу більше про це говорити. У мене все нормально», — поділилася Ірина.

Раніше ми писали, які бали Україні поставили глядачі Польщі, Ізраїлю та інших країн-учасниць Євробачення-2024.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают