«Дві доби у реанімації»: дружина Віктора Павліка розповіла про його стан після операції

23 мая, 14:09
Шоу-бизнес
«Дві доби у реанімації»: дружина Віктора Павліка розповіла про його стан після операції © instagram.com/repyahovakate

Блогерка та концертна директорка Катерина Репяхова повідомила, що її зірковий чоловік Віктор Павлік переніс важку операцію на серці. На своїй сторінці в Інстаграм дружина Народного артиста зізналася, що хірургічне втручання відбулося в Інституті серця ще 10 днів тому, проте вона вирішила публічно не говорити про це, поки самопочуття Віктора не покращиться.

Читайте також: Олександр Усик отримав роль у голлівудському фільмі

За словами Катерини, операція тривала чотири години, після чого співак дві доби провів у реанімації. Також Репяхова розсекретила, що у Павліка на півгодини зупинилося серце і ще півдня він не міг дихати самостійно. Дівчина запостила відео, де вона чекає новин про стан чоловіка біля відділення інтенсивної терапії, а потім уперше заходить до нього у палату.

«10 днів в лікарні. 4 години операції. Півгодини зупинки мого коханого серця. Півгодини апарату штучного кровообігу. 2 доби в реанімації. Півдоби ШВЛ і очікування, коли почне дихати сам. 2 доби без звʼязку. 2 доби безкінечних дзвінків в реанімацію. І нарешті реабілітація... Для мене це була вічність… Це були надскладні дні, які ми пережили разом», — написала Репяхова.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Катя Павлік (Репяхова)

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают