Павлік у першій заяві після операції подякував сину-«янголу», який помер від раку

24 мая, 16:29
Шоу-бизнес
Павлік у першій заяві після операції подякував сину-«янголу», який помер від раку © instagram.com/viktorpavlik

Відомий український співак Віктор Павлік випустив перший допис в Інстаграм через 10 днів після операції на серці. Народному артисту знадобилася заміна одного із клапанів через вроджену ваду серця.

Читайте також: Шерон Стоун запостила фото зі шкільного випускного прийомного сина

На своїй сторінці 58-річний розмістив відеоряд з моторошними фотографіями, де він лежить в реанімації в кисневій масці під крапельницями і з трубкою в животі. Ролик Павлік супроводив своїм хітом «Зоряна моя дружина».

В описі до кадрів Віктор подякував за медичну допомогу спеціалістам столичного Інституту серця та за підтримку свою маму і дружину Катерину Репяхову. Також музикант розчулив фанів зверненням до покійного сина від шлюбу з Ларисою Созаєвою Павла, який у серпні 2020 року помер після двох років боротьби з раком кісток.

«Щиро дякую всім хто за мене вболівав! Дякую Богу однозначно в першу чергу! Дякую мамі! Дякую великому майстру, великому хірургу Тодурову Борису Михайловичу! Дякую моїй коханій дружині! P.S. І дякую моєму сину-янголу Павлові, який на небесах разом з Господом вболівали за мене! Вся слава Господу Ісусу Христу!», — написав Віктор.

Раніше ми писали, що Віталій Козловський хрестив первістка.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают