Галкін прокоментував ракетний обстріл гіпермаркету «Епіцентр» у Харкові

27 мая, 14:59
Шоу-бизнес
Галкін прокоментував ракетний обстріл гіпермаркету «Епіцентр» у Харкові © instagram.com/maxgalkinru

Відомий російський комік і ведучий Максим Галкін, який публічно засудив російську владу за вторгнення в Україну та разом із дружиною Аллою Пугачовою і двома дітьми виїхав до Ізраїлю, відреагував на черговий обстріл Харкова.

Читайте також: Відома українська співачка повідомила про смерть батька

На своїй сторінці в Інстаграм знаменитість висловився про ракетний удар по гіпермаркету «Епіцентр», що стався у суботу, 25 травня. Кількість загиблих зросла до 16, а ще семеро людей вважаються зниклими безвісти.

Максим оприлюднив фото, де син працівника гіпермаркету з відділу декору здає тест ДНК, щоб медексперти змогли знайти останки його тата або спростувати інформацію про загибель чоловіка.

«Харків, 8-річний хлопчик, здає ДНК, його батько не повернувся з роботи. Він працював у відділі декору у харківському "Епіцентрі". Збір ДНК може бути єдиним способом знайти останки рідної людини або визначити, що серед попелища її немає, і дати хистку надію. Яку загрозу становив відділ декору у будівельному торговому центрі для могутньої ядерної Росії? Харків, сьогодні серцем з тобою», — звернувся до мешканців постраждалого міста Галкін.

Раніше ми писали, що Джамала народила третю дитину.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают