Alyosha озвучила суму, яку витратила на участь у Євробаченні-2010

Більшу частину грошей артистці довелося позичати

tochka.net
tochka.net
автор
27 мая, 15:48
Шоу-бизнес
Alyosha озвучила суму, яку витратила на участь у Євробаченні-2010 © Getty Images

Українська співачка Олена Тополя, яка раніше виступала під сценічним ім'ям Alyosha, згадала свою участь у пісенному конкурсі Євробачення 14 років тому. В інтерв'ю ведучому Славі Дьоміну для проєкту «Муз_Тренд» телеканалу «Дім» артистка зізналася, як потрапила на Нацвідбір.

Читайте також: Галкін прокоментував ракетний обстріл гіпермаркету «Епіцентр» у Харкові

За словами зірки сцени, вона мала виступити в ефірі на телебаченні як запрошена артистка, але в результаті її зареєстрували як учасницю Нацвідбору без її згоди. Олена несподівано перемогла з піснею To be free, проте їй довелося змінити конкурсний трек на Sweet People через звинувачення в плагіаті. Пісня To be free виявилася дуже схожою на Knock Me Out Лінди Перрі. Також вона була розміщена для продажу ще в 2008 році на Amazon і MySpace, що порушило головне правило Євробачення.

«Почнемо з того, що я не збиралася на те Євробачення. У мене варіантів не було, я опинилась у безвиході. Я просто прийшла не ефір, щоб поспівати у прайм-тайм, як мені і сказали. А потім все — документи підписуються, те і се, купа відповідальності на мене горою! І я така: "Вау, а що з цим робити? Де брати гроші? Кліп треба знімати"», — пояснила співачка.

Тополі розсекретила, що для участі у конкурсі їй довелося просити у борг величезну суму, оскільки державного фінансування не було. На поїздку в Осло, постановку конкурсного номера та інші пов'язані з Євробаченням заходи виконавиці знадобилося майже півмільйона доларів.

«Загалом, ця поїздка вилилася в понад 400 тисяч доларів, тому що це Норвегія, Осло, дуже багато напрямків, які були створені під наш виступ. Це все дуже багато забрало грошей. Коли я повернулася з "Євробачення", я отримала в подарунок картинку українського художника, роздруковану на принтері, потиснули руки… Я не брешу… Якби я щось наговорювала, це було б некрасиво… Я говорю правду, я говорю чесно і щиро, як це було. Нам багато чого пробачили… Це велика компанія дуже благородних людей»,  — сказала Alyosha.

Раніше ми писали, що Джамала народила третю дитину.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают