Коляденко розсекретив, чому півроку тому припинив спілкування з Білик

27 мая, 16:45
Шоу-бизнес
Коляденко розсекретив, чому півроку тому припинив спілкування з Білик © instagram.com/bilyk_iryna

Український хореограф, співак та ведучий Дмитро Коляденко у новому інтерв'ю для YouTube-каналу ведучого Слави Дьоміна розповів, які у нього зараз стосунки зі співачкою Іриною Білик. За словами 52-річної зірки, він уже півроку не спілкується із колишньою цивільною дружиною.

Читайте також: Alyosha озвучила суму, яку витратила на участь у Євробаченні-2010

Коляденко заявив, що йому не сподобалися кілька рішень артистки, а також те, як вона себе поводила з ним у деяких ситуаціях. Зокрема артист згадав, що Білик не сподобалася ідея вирушити з ним разом у концертний тур. Через образу з грудня минулого року він перестав розмовляти з Іриною, хоча до цього у закоханих були чудові дружні стосунки. Вони неодноразово знімали спільні ролики для соцмереж, чим підігрівали чутки про їхнє можливе возз'єднання.

Тепер же Дмитро вирішив відмовитися від своєї прив'язаності до колишньої коханої та продовжити свій шлях без Білика

«Ми не спілкуємося з грудня минулого року. Мені не сподобалося, як вона зі мною поводить себе. І я сказав, що ми ставимо крапку. Потім ми помирилися через чотири місяці. І потім знову мені щось не сподобалося. Я їй сказав, що я не задоволений, бо вона говорить одне, думає друге, а робить третє. Навіщо зі мною домовлятися поїхати в тур, коли потім я бачу в Instagram: "Тур Ірини Білик з молодим виконавцем". І я їй пишу: "Без мене, чому?". Я сидів засмучений і тут Олена Коляденко (режисерка-постановниця та ексдружина Дмитра — ред.) телефонує і каже про тур вистави. Тож, коли Ірина поїхала з молодим виконавцем, я поїхав з виставою в тур дзвонить та говорить про тур вистави. Тому, коли Ірина поїхала з молодим виконавцем, я поїхав зі спектаклем у тур. Колишня – це колишня. Все, досить. Любили, сварилися — ви розвелися, у неї інший чоловік. Ми товаришували 15 років, але ж я не подружка Ірині Білик, а поводився як подружка. Я прив'язаний до Ірини Білик, треба ставити крапку. Казати "дякую, я тебе любив і буду любити, але я пішов далі". І ми домовилися, що у неї своє кохання, а у мене своє», — розповів Коляденко.

Раніше ми писали, що Джамала народила третю дитину.

 

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают