Білозір заявила, що її отруїли «Новачком», коли вона була міністром культури

28 мая, 17:26
Шоу-бизнес
Білозір заявила, що її отруїли «Новачком», коли вона була міністром культури © facebook.com/oksana.bilozir

Українська виконавиця та політична діячка Оксана Білозір уперше розповіла про те, що близько 20 років тому перенесла важке отруєння. В інтерв'ю для програми «Ліберті арт» 66-річна артистка заявила, що стала жертвою замаху 2005 року, коли очолювала Міністерство культури.

Читайте також: «Не цікавлюся його життям»: Гвоздєва розповіла про давній конфлікт із Остапчуком

За словами зірки сцени, вона цілий рік провела в лікарні «Феофанія» і була частково паралізованою після того, як її отруїли невідомою на той момент речовиною. Зараз Білозір упевнена, що це був «Новачок» — отруйна речовина нервово-паралітичної дії, яка розроблялася як хімічна зброя в Росії.

«Мене так само отруїли точно так само, як Віктора Андрійовича Ющенка. В середині 2005 року. Мене отруїли. І я рік лежала у Феофанії. Чудом я вижила, фактично зараз ми це розуміємо. Мене лікував так само Микола Корпан, наш відомий лікар кріохірург з Відня. Від у Відня працює в Австрії. Він так само Віктор Андрійовича вів повністю. І мене він вів цілий рік. Я була паралізована частково, повністю деформоване в мене було обличчя. Одним словом, була дуже важка ситуація. Я вижила всім на зло. Тепер я розумію, що це був "Новачок", бо ми вже маємо більше інформації про це», — розповіла співачка.

Оксана нагадала, що СБУ розслідувало її отруєння, проте вона попросила відомство закрити справу, оскільки переживала за свою безпеку.

«Була відкрита кримінальна справа, таки я держслужбовець першого рівня. Але я попросила, щоб СБУ закрила цю справу, тому що я знала, що не зможу себе захистити, а мені потрібно було вижити, жити», — сказала Білозір.

Раніше ми писали, що Коляденко висловився про особисте життя Білик.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают