«Не житиму в Києві»: Аліна Паш оголосила про переїзд

29 мая, 17:32
Шоу-бизнес
«Не житиму в Києві»: Аліна Паш оголосила про переїзд © instagram.com/alinapash

Українська співачка Аліна Паш розповіла про зміни у особистому житті. На своїй сторінці в Інстаграм виконавиця хітів «BOSORKANYA» та «Bitanga» заявила, що після виходу мініальбому Nikoly. S4e raz» прощається з тим етапом життя, коли вона ображалася на хейтерські коментарі та дозволяла іншим публічно принижувати себе.

Читайте також: Аня Тейлор-Джой із «Ферзевий гамбіту» розсекретила, як чоловік покликав її заміж

Зірка сцени родом із Буштино Закарпатської області додала, що сьогоднішня вона не планує більше брати участь у національних відборах на Євробачення і не хоче жити в Києві. Аліна додала, що незабаром біля її орендованої квартири на Дашавській 25 скоро з'являться нові господарі. Куди саме переїде співачка не повідомляється.

«Я прощаюсь із собою, яка вважала себе кращою за інших, яка гнівалась на людей, які пишуть негативні коментарі, ображала, ображалась, заздрила, давала себе в образу, давала себе публічно принизити. Я прощаюсь і дякую всьому цьому, що виростило мене сьогоднішню, яка не буде брати участь в Євробаченні, не житиме в Києві, не буде чиєюсь дівчиною… Нині квартира на Дашавській 25, яку винаймала 6 років, де завжди було галасливо і тепло, стала пустою для того, аби в неї стались нові господарі. Сподіваюсь, вони будуть слухати класну українську музику і дивитись як сонце пробивається вранці крізь каштанове листя. Я рухаюсь далі. Люблю, але не сумую. Бо єдине, що в мене є — теперішнє — і це єдине що справді існує», — написала співачка.

Нагадаємо, що у 2022 році Паш перемогла на Нацвідборі, проте її дискваліфікували через підробку довідки від прикордонної служби про законне відвідування Криму з боку України.

Раніше ми писали, що Олена Кравець повернулася до Кривого Рогу і показала 85-річного батька.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают