Хамайко висловилася про Потапа, який знову не повертається до України

24 июня, 13:43
Шоу-бизнес
Хамайко висловилася про Потапа, який знову не повертається до України © instagram

Валентина Хамайко висловилася про репера Олексія "Потапа" Потапенка й його дружину, співачку Анастасію Каменську. Телеведуча оцінила дії цих публічних персон.

Читайте також: Блогер Волошин розповів, у який спосіб виїжджає за кордон

Потап, який нині перебуває за кордоном і будує кар'єру в Європі, востаннє приїжджав до України у жовтні минулого року. Настя Каменських, хоч і частіше буває в Києві, але здебільшого живе за межами країни, працюючи над просуванням на латиноамериканському музичному ринку.

На питання про майбутнє Потапа й Каменських в українському шоу-бізнесі після закінчення війни Хамайко відповіла однозначно. Вона наголосила, що ніколи не уважала їх патріотами і не хоче бачити їх в Україні. На думку ведучої, українське суспільство потребує гідних прикладів для наслідування й чесних лідерів думок, а Потап і Каменських не відповідають цим вимогам.

Хамайко зазначила, що пісні Потапа й Каменських не мають патріотичного змісту й не знаходять відгуку в населення. Вона уважає, що навіть якщо вони намагаються творити патріотичну музику, такі спроби залишаються неуспішними. Також Валентина сказала, що якщо ці представники естради "називали себе людьми світу", то "нехай у світі й залишаються".

Телеведуча висловила сподівання, що українське суспільство зростатиме й розвиватиметься на основі своїх цінностей, які кристалізуються в нинішніх умовах, і що люди, які не поділяють ці цінності, не займатимуть важливе місце в шоу-бізнесі й житті країни.

Читайте також: Полякова гнівно відповіла на закиди стосовно відпочинку під час війни

Нагадаємо, телеведучий В'ячеслав Соломка розповів, як йому вдається відпочивати за кордоном під час війни.

 

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают