Бушміна згадала про складнощі втілення дорослої жінки у ВІА Грі

26 июня, 12:00
Шоу-бизнес
Бушміна згадала про складнощі втілення дорослої жінки у ВІА Грі © youtube Okay Eva

Українська співачка Яна Швець, відома під псевдонімом Єва Бушміна, розповіла про свої складнощі, пов'язані із роботою в гурті "ВІА Гра". В інтерв'ю вона зазначила, що період виступів у складі цього колективу був для неї непростим.

Як 20-річна дівчина, Єва не розуміла, що від неї вимагають і ким вона насправді є. Виконавиця почувалася некомфортно в образі спокусливої жінки, що не відповідало її внутрішньому стану.

Читайте також: Кожевнікова в червоній білизні показала довгоочікувані снікери

За словами Бушміної, це був час її внутрішнього пошуку. Коли її нічого не влаштовувало, Яна не могла зрозуміти, хто вона. Якоїсь миті співачка усвідомила, що стала заручницею образу й гурту. Їй було важко перебувати в ролі впевненої в собі діви у свої роки.

Водночас артистка визнала, що добре вжилася в образ фатальної красуні й чимало в чому копіювала поведінку колег із гурту, таких як Надія Мейхер й Альбіна Джанабаєва.

Тепер Бушміна усвідомлює: замолоду їй здавалося, що проблеми серйозніші, аніж було насправді. Вона надто болісно сприймала негативні коментарі. Поза тим, артистка рада, що у 2013 році вирішила залишити "ВІА Гру".

Читайте також: "ВІА Гра": Блогерка-мільйонниця Верба з подругами показала сідниці на сапборді

Яну Швець запросив до гурту продюсер Костянтин Меладзе, коли вона брала участь у шоу "Фабрика зірок". Співачка згадує, що була здивована, коли Меладзе запропонував їй місце в колективі, бо уважала, що більше пасує для іншої групи – "Інь-Ян".

Виконавиця, якій нині – 35, почала виступати сольно 2013-го. 2016-го вона відмовилася від свого сценічного імені й видала альбом як LAYAH. Ексвіагрянка живе у Франції, до України повертатися не збирається.

Раніше повідомлялося про те, як публіка відреагувала на "хвастощі" Альбіни Джанабаєвої.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают