Аліна Гросу пояснила, чому ніколи не стане учасницею Євробачення

28 июня, 12:14
Шоу-бизнес
Аліна Гросу пояснила, чому ніколи не стане учасницею Євробачення © instagram.com/alina_grosu

Українська виконавиця та акторка Аліна Гросу розсекретила, чи були у неї коли-небудь думки взяти участь у Євробаченні. На своїй сторінці в інстаграмі у розділі сторіз 29-річна зірка сцени зізналася, що стежить за конкурсом, проте сама ніколи не стане його учасницею.

Читайте також: Харчишин зізнався, які в нього зараз стосунки із двома колишніми дружинами

За словами Гросу, її творчість не вписується у формат Євробачення. Артистка зазначила, що зараз на піку популярності рок-музика та етнічні мотиви, чого майже немає її треках. Також вона додала, що і своїм сценічним образом не зможе відзначитись на конкурсі, оскільки не є фріком чи представником ЛГБТ-спільноти.

«Ні, ні та ще раз ні...Чому? Я трохи відрізняюсь від формату Євробачення, нічого не маю проти переможців, навпаки, завжди слідкую, захоплююсь. Є декілька топових "ніш" та форматів Євробачення, але я не потраплю в рок-нішу, хоча могла б (бо люблю таку музику). Я рідко використовую народні мотиви, котрі ми любимо презентувати на Євробаченні (так що і в цю нішу я не потраплю). Я не представник ЛГБТ-спільноти, хоч і підтримую її. Деколи ще з'являються трішки фріки на призових 4 місцях, я в порівнянні – норміс. А бути 115-ю поп-дівою у срібній мінісукні — то вже якийсь крінж», — поділилась думками Аліна.

Аліна Гросу висловилася про Євробачення instagram.com/alina_grosu

Раніше ми писали, що Каменських випустила нову заяву про шлюб із Потапом.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают