Аліна Гросу вперше розкрила деталі таємного весілля

1 июля, 09:31
Шоу-бизнес
Аліна Гросу вперше розкрила деталі таємного весілля © Instagram.com/alina_grosu/

Українська співачка та акторка Аліна Гросу офіційно підтвердила, що вдруге вийшла заміж. У короткому інтерв'ю для ведучого Слави Дьоміна 29-річна артистка розповіла, яким було її весілля у США з коханим, обличчя та ім'я якого вона ретельно приховує.

Читайте також: Дженніфер Лопес повторила свій образ 10-річної давнини з обкладинки альбому

Гросу зазначила, що через війну на батьківщині їй не хотілося влаштовувати пишної церемонії, тому вона та її коханий чоловік влаштували скромне свято для двох.

«Жодного грандіозного весілля, як перше, у нас не було. Тому що, по-перше, це не на часі, а по-друге, сімейне життя і щастя в ньому залежить не від того, яким було весілля. Так, був собі такий хороший вечір, але не щось таке помпезне і тому подібне. Мені і йому було головне, щоб ми були вдвох, разом, щоб нам було що згадувати й подарувати собі казковий момент. Хотілося, щоб це було свято для двох і тільки для двох»,  — поділилася вона.

Також знаменитість розповіла про сімейний побут. За словами Аліни, вона з чоловіком ділить усі обов'язки порівну. Виконавиця додала, що не має помічниць, які прибирали б чи готували б, коли вона зайнята.

«На чоловікові сміття, на мені — сніданки. На чоловікові — м'ясо й риба, на мені салати, супи, каші, пироги. У принципі, все інше. Жодних помічниць у нас зараз немає. Ми так вирішили, що ми справимося самі. У нас у принципі по хаті все 50 на 50. І мені зручно, і дякую йому, що ось так ми вирішили», — розповіла зірка сцени.

Нагадаємо, що вперше чутки про друге заміжжя Гросу з'явилися у березні, коли співачка запостила в інстаграмі коротке відео, де у білій сукні звинувачувалася на березі океану з невідомим чоловіком. До ролика вона додала підпис "Я знову зробила це".

Раніше ми писали, що Аліна Гросу пояснила, чому ніколи не стане учасницею Євробачення.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают