Дружина Тимура Мірошниченко показала обличчя прийомної доньки та розсекретила її ім'я

1 июля, 10:44
Шоу-бизнес
Дружина Тимура Мірошниченко показала обличчя прийомної доньки та розсекретила її ім'я © instagram.com/_inna_mi_

Ведучий програми «ЖВЛ» та коментатор пісенного конкурсу Євробачення Тимур Мірошниченко та його дружина-юристка Інна 26 червня оголосили про те, що вдруге стали прийомними батьками. Однак лише через кілька днів поділилися першими подробицями удочеріння. 

Читайте також: Кліп Kola зазнав хакерської атаки: співачка звинуватила український шоубіз у заздрощах

На своїй сторінці в інстаграмі Інна розсекретила, що прийомну дочку звуть Ангеліна. Дружина Мірошниченка побачила анкету дівчинки на сайті Мінсоцполітики у День сім'ї 15 травня. Вона одразу ж зателефонувала до відомства, де їй повідомили, що анкета є актуальною. Знайомство пари з їхньою майбутньою дочкою відбулося в Zoom, оскільки Ангеліна перебувала в іншій країні. Інна зазначила, що на оформлення документів пішло близько півтора місяця, а на рідкісні побачення з дівчинкою їм із Тимуром доводилося їздити 1600 км в один бік.

«5 травня в Міжнародний день сім’ї я їхала у справах і застрягла в заторі на Парковій дорозі. Вирішила не витрачати час і подзвонити в одну зі служб у справах дітей. Трубку підняли, а я не очікувала. Прошу почекати і починаю швидко за кермом заходити на сайт Мінсоцполітики, сортувати анкети дітей за віком 8-12, і першою серед всіх бачу її імʼя. Ангеліна. Ангел-Інна. Це наш ангел, точно наш. Питаю, чи актуальна анкета? «Так. Краще приїжджайте. Поговоримо. Я дуже хочу, аби всі мої діти були в сім’ях». Це мене так зачепило…  На наступний день я ознайомилася з анкетою і чекала на ZOOM, який ледь не розірвав наші з Тімом серденька. Ця історія не буде простою, бо має багато викликів і потребує багато сміливості і терпіння. Як би страшно не було чути історію чи медичний висновок, жодного разу ми не подумали, що треба подивитися ще когось. Це наша Ангеліна. Бо ми одразу знали: перша анкета, яка буде актуальною, — це анкета нашої дитини. Далі було півтора місяці служб, розпоряджень, документів, погоджень і 1600 км в один бік для побачення. Я десятки разів плакала від вдячності людям, які допомагали, робили все, що в їхніх силах і навіть більше, аби пришвидшити це. Хоча це не вберегло нас від «Чому так довго? Я так плакала за вами…». Але це вже в минулому. Попереду ще багато бюрократії, але все це такі дрібниці, коли ти бачиш, що дитина отримала те, про що так сильно мріяла, — СІМʼЮ!», — поділилась Мірошниченко.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Inna Miroshnychenko

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают