Шовкопляс висловилася про Винника та Яму, які залишаються за кордоном

1 июля, 18:00
Шоу-бизнес
Шовкопляс висловилася про Винника та Яму, які залишаються за кордоном © instagram

Неля Шовкопляс висловилася про Олега Винника та Влада Яму, які під час повномасштабної війни живуть за кордоном і не повертаються до України. Ведуча ранкового шоу також переконана, що український шоу-бізнес значно змінився, і тепер діють інші правила, які дозволяють новим артистам вийти на сцену. Про це вона розповіла в інтерв'ю "Люкс ФМ".

Читайте також: Влад Яма розповів про свої заробітки в Маямі

На думку Нелі, вищезгадані діячі почасти втратили себе. У них залишиться певна аудиторія, яка була до них прихильною, але це вже не той рівень популярності й залучення до шоу-бізнесу, який був до початку повномасштабного вторгнення. Вона уважає, що люди зробили свій вибір і відповідатимуть за нього, коли війна закінчиться.

Шовкопляс також виказала радість щодо змін в українському шоу-бізнесі. Їй приємно спостерігати за тим, як молоді й талановиті артисти почали ставати популярними.

Інтерв'юйована згадала таких виконавців, як Kola та Yaktak, і підкреслила, що їхній успіх приносить їй задоволення. За словами ведучої, війна призвела до страшних змін у суспільстві, але з іншого боку, це дало можливість новим талантам посісти гідне місце в шоу-бізнесі, змінивши усталені правила, коли лише невелика група публічних осіб мала доступ до успіху.

Читайте також: Блогер Волошин розповів, у який спосіб виїжджає за кордон

Раніше повідомлялося, що телеведуча Валентина Хамайко поділилася думками щодо Потапа, який знову не поспішає повертатися до України.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают