Зірка «Кварталу» та військовий Нацгвардії Пікалов вперше засвітився на публіці в камуфляжі

3 июля, 15:44
Шоу-бизнес
Зірка «Кварталу» та військовий Нацгвардії Пікалов вперше засвітився на публіці в камуфляжі © instagram.com/pikalov95_official

У Мережі вперше за два з половиною роки повномасштабної війни з'явилося фото актора «Студії Квартал 95» та художнього керівника «Жіночого кварталу» Олександра Пікалова у військовій формі. У перші місяці після вторгнення РФ відомий комік пішов служити до Нацгвардії.

Читайте також: «Розкішна цифра»: Полякова розсекретила свою сьогоднішню вагу

48-річний Олександр у камуфляжі засвітився на презентації колекції футболок, над якою спільно працювали футбольний клуб FC Lokomotyv Ukraine та бренд UnderSoul. Керуючий ФК Алекс Єгоров оприлюднив у фейсбук знімки із заходу. На задньому фоні одного із кадрів на стадіоні в уніформі стояв Пікалов. 

«Лімітована серія футбольних джерсі присвячена подіям 23 січня 2024 року, коли російська ракета прямим влучанням знищила спортивну базу столичного "Локомотива"», — прокоментував фото Єгоров.

Нагадаємо, що раніше Олександр Пікалов проходив військову службу у військовій частині 3066 Північного оперативно-територіального об'єднання Нацгвардії. А на початку цього року його перевели до іміджево-видавничого центру Нацгвардії. 

Олександр Пікалов у військовій формі facebook.com/makedonskiy

Раніше ми писали, що Саша Бо показала, як змінилося її обличчя після видалення філерів.

 

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают