Саліванчук похвалилася розкішною фігурою в бікіні та розповіла про уколи краси

3 июля, 17:01
Шоу-бизнес
Саліванчук похвалилася розкішною фігурою в бікіні та розповіла про уколи краси © instagram.com/salivanchuk.anna

Відома українська акторка Анна Саліванчук поділилася новим відео із відпочинку у Греції. На своїй сторінці в інстаграмі зірка «Одного разу під Полтавою» та «Свінгерів» розмістила ролик, де вона спокусливо позує в купальнику з квітковим принтом на пляжі.

Читайте також: «Як тобі вже 25?»: Сінді Кроуфорд показала дорослого сина

У підписі Саліванчук заявила, що хоч її фігура не ідеальна, проте цілком натуральна. Єдине, що знаменитість змінювала у своїй зовнішності — це робила ін'єкції у чоло, щоб уникнути зморшок. Анна додала, що лише напередодні свого 39-річчя почала любити своє тіло і перестала соромитися носити мініспідниці. 

«Така як є!!! Не ідеальна, але натуральна. Як то кажуть, все своє ношу з собою. Максимум, колола в лоб — ксеомін, радіус, та вітаміни. Народила двох козаків, через 2 місяці мені 39, а я тільки зараз навчилась обирати себе, полюбила себе і почала носити короткі спідниці, не соромитись моїх ніг, які ніколи не були ідеальними, і навіть коли я була 53, вони все одно такі моцні — це генетика, і спорт. Ніколи не мала 6 кубиків, але завжди мала гарну талію і прес, ну а зверху трохи жирка, бо спорт я люблю дуже, але і смачно поїсти теж», — пожартувала з себе Саліванчук.

Раніше ми писали, що Саша Бо показала, як змінилося її обличчя після видалення філерів.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают