Меган Маркл повторила весільний образ під час відвідування спортивної премії

Герцоги Сасекські з'явилися на церемонії вручення ESPY Award

tochka.net
tochka.net
автор
12 июля, 11:39
Шоу-бизнес
Меган Маркл повторила весільний образ під час відвідування спортивної премії © Getty Images

Меган Маркл підтримала принца Гаррі на церемонії вручення ESPY Awards 2024. У четвер увечері (11 липня) у театрі «Долбі» молодший син короля Чарльза III був удостоєний премії Пета Тілмана за заслуги перед ветеранами в рамках Ігор непокорених.

Читайте також: На тлі чуток про розлучення: Аффлек і Лопес виставили на продаж маєток у Беверлі-Гіллз

Для важливої ​​події герцогиня Сассекська вирішила повторити один зі своїх весільних образів. Колишня зірка серіалу «Форс-мажори» обрала білу сукню з бретельками від Oscar de la Renta та чорні босоніжки з ремінцями. Вбрання разюче нагадувало сукню з високим коміром і ефектною відкритою спиною від Stella McCartney, яку Меган одягла в 2018 році для королівського весільного прийому.

Меган Маркл повторила весільний образ / Источник: Getty Images

Зазначимо, що ведучою ESPY Awards 2024 була подруга герцогині — американська тенісистка Серена Вільямс. Під час вступної промови Серена пожартувала, що для неї не рідкість перебувати в компанії членів королівської родини, оскільки Меган та Гаррі — її друзі.

Герцоги Сасекські та Серена Вільямс / Источник: Getty Images

«Ну, насправді мені дуже часто вдається опинитися в кімнаті зі справжньою королівською особою, і сьогоднішній вечір не є винятком. Принц Гаррі та Меган тут. Давайте відмовимося від цього заради них. Але, будь ласка, Гаррі та Меган, постарайтеся сьогодні ввечері не дихати надто багато. Тому що це моя ніч, і я не хочу, щоб мене затьмарювали звинувачення в тому, що ви, народ, споживаєте надто багато кисню, добре?» — звернулася Вільямс до Сассекських, які в цей момент сиділи у першому ряді зали.

Меган Маркл та принц Гаррі на церемонії ESPY Award 2024 / Источник: Getty Images
Меган Маркл та принц Гаррі на церемонії ESPY Award 2024 / Источник: Getty Images

Раніше ми писали, що померла зірка «Сяйва» Шеллі Дюваль.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают