Брітні Спірс висловилася про «чортові моменти» у житті після розлучення з Семом Асгарі

З моменту розставання пари пройшов майже рік

tochka.net
tochka.net
автор
16 июля, 14:26
Шоу-бизнес
Брітні Спірс висловилася про «чортові моменти» у житті після розлучення з Семом Асгарі © Getty Images

Всесвітньо відома співачка Брітні Спірс поміркувала про своє життя після розлучення із Семом Асгарі. 42-річна принцеса поп-музики та 30-річний фітнес-тренер, модель і актор розійшлися у серпні 2023 року та офіційно завершили своє розлучення у травні цього року.

Читайте також: Не в липні: ЗМІ з'ясували, коли насправді виїхав із України Руслан Ханумак

У новому відвертому дописі в інстаграмі Брітні згадала про події, що сталися після розриву із Семом. Виконавиця зізналася, що пережила багато «чортових» моментів, і сказала, що їй потрібно зібратися і підбити підсумки минулого року.

Потім зірка сцени написала, що після розлучення у мене виникла «хибна впевненість» у собі, і додала, що потребує ще кількох відвідувань психотерапевта. Свої одкровення вона доповнила архівним відео із танцями.

«Цього тижня настав час підбити підсумки! І о боже, я знаю, як їм сказати, чи не так? Це перспектива, я думаю! Це була я майже рік тому у вересні! Я виглядаю набагато молодше і менше! Думаю, мені потрібно зібратися з силами, сповільнитися і підбити підсумки минулого року, тому що я думаю, що після розлучення у мене з'явилася помилкова впевненість! Хоча я опублікувала деякі зі своїх кращих робіт з "Ray of Light" та "I'm Addicted" Мадонни! Було багато чортових моментів! Повірте, я знаю, що ми всі люди і робимо помилки! Мені буквально потрібно повернутися, пристосуватися і, можливо, провести ще кілька сеансів терапії! Перепрошую за те, що я не ідеальна, і я постараюся повернути собі впевненість і послідовність, як раніше!», — звернулася Спірс до шанувальників.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Раніше ми писали, що Голлі Марі Комбс вперше прокоментувала смерть подруги Шеннен Догерті.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают