Анатоліч публічно порівняв путіністку Єгорову з «коханкою Гітлера»

Раніше скандальна ведуча розкритикувала родину колишнього колеги

tochka.net
tochka.net
автор
17 июля, 17:03
Шоу-бизнес
Анатолій публічно порівняв путіністку Єгорову з «коханкою Гітлера» © instagram anatoliyanatolich

Відомий ведучий та блогер Анатолій Анатоліч відреагував на нові заяви ексзірки українського телебачення Сніжани Єгорової, яка втекла до Туреччини та звідти публічно підтримує Путіна. Днями зрадниця дорікнула родині Анатоліча за надмірний патріотизм і відмову від перемир'я після ракетного удару по «Охматдиту».

Читайте також: За тиждень до «страшного» діагнозу: сестра Ротару згадала про останній виступ Матвієнко

Анатолій вирішив відповісти Єгоровій у відеозверненні на своїй сторінці в інстаграмі. Ролик знаменитість почав із зізнання, що колись під час спільної роботи Сніжана навіть йому подобалася як колега. Анатоліч додав, що, ймовірно, не став би звертати увагу на черговий пропагандистський вислів Єгорової, якби це не стосувалося його родини. Також ведучий був шокований цинічною заявою жінки, що лікар, який розбирав завали в закривавленому одязі, насправді актор.

«Ще з початку війни вона була українофобкою, постійно всіляко називає нас з вами, президента, військових… Але я б може й не торкався цієї теми, але після удару по "Охматдиту" вона опублікувала фото хірурга "Охматдиту", який у перші хвилини допомагав розбирати завали в покривавленому одязі, і написала, що це "актор". Дуже прошу займатися інформаційною гігієною», — звернувся до читачів його профілю шоумен.

Потім Анатолій порівняв Єгорову з коханкою Адольфа Гітлера Євою Браун і в різкій формі вимагав від колишньої колеги, щоб вони ніколи не згадувала про нього та його родину.

«Сніжаночко, по-перше, завали *бучку, не треба торкатися цим неприємним язиком навіть імені мого або моєї родини. Це неприємно. По-друге, я розумію, що цим язиком ти хотіла б торкатися твого фюрера Володимира Путіна й ти, можливо, мріяла про долю, як у Єви Браун, щоб ви в один день потім з'їли миш'яку в бункері десь в Кремлі. Я тобі бажаю, щоб твоя мрія здійснилася й ви дійсно повторили долю Гітлера й Браун», — розніс Єгорову Анатоліч.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

Раніше ми писали, що ексдружина Ханумака вперше офіційно прокоментувала його виїзд до США.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают