Кудлай висловилася про бажання своєї хрещениці Каменських співати російською за кордоном

23 июля, 10:51
Шоу-бизнес
Кудлай висловилася про бажання своєї хрещениці Каменських співати російською за кордоном © instagram.com/kamenskux

Народна артистка України Алла Кудлай 23 липня святкує 70-річчя. Напередодні свого ювілею зірка сцени дала відверте інтерв'ю для ютуб-каналу журналістки Аліни Доротюк, у якому розповіла про свої стосунки з хрещеницею Настею Каменських.

Читайте також: Дівчина Цимбалюка висловилася про скандал із вечіркою під російські треки

Алла Петрівна зізналася, як відреагувала на те, що Настя продовжує співати свої старі пісні російською за кордоном і заявляє, що не бачить у цьому нічого кримінального. За словами Кудлай, вона засуджує рішення хрещениці, проте наголосила, що кожен виконавець має сам вирішувати, що йому робити, та відповідати за свої вчинки.

«Це їхня особиста справа. Звичайно, засуджую, але це їхня справа. Нехай вирішують так, як хочуть. Відповідати всім доведеться за такі речі. Для мене Настя Каменських завжди була артисткою топового рівня. Тобто це перший ешелон говорить про те, що вона нічого кримінального не бачить у тому, щоб виконувати російські пісні за кордоном. Для мене насправді це було шоком», — зізналася Алла.

Також Кудлай розсекретила, що зараз рідко спілкується з хрещеницею та відмовилася називати причину. При цьому артистка заявила, що має гарні стосунки з кумою та мамою Насті Лідією.

«Дуже рідко (спілкуємося — ред.). Для мене це болісне питання. Яка різниця? Не хочу (відповідати на запитання –— ред.) і все. Так, з Лідою спілкуємось. Іноді. Нормально спілкуємося», сказала вона.

Раніше ми писали, що Міша Крупін йде на війну добровольцем.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают