Сергій та Сніжана Бабкіни опинилися в епіцентрі ракетного удару у Харкові

24 июля, 12:52
Шоу-бизнес
Сергій та Сніжана Бабкіни опинилися в епіцентрі ракетного удару у Харкові © instagram.com/snezhana_babkina

Відомий український виконавець Сергій Бабкін та його дружина Сніжана мало не стали жертвами чергової російської атаки на Харків. Нещодавно зіркова пара повернулася з Німеччини до рідного міста та орендувала будинок для відпочинку з друзями.

На своїй сторінці в інстаграмі у розділі сторіз Сніжана розповіла, що -вранці в сусідній будинок, який орендували дві пари, потрапила ракета. Бабкіни прокинулися від звуків вибухів та запаху диму. Ударною хвилею в їхньому тимчасовому житлі розбилося скло у вікнах. 

Сніжана додала, що за 10 хвилин на місце ракетного удару приїхали правоохоронні органи та пожежники. На щастя, зіркове подружжя не постраждало, проте, за словами Бабкіної, вона досі чує шум у голові після вибуху.

«Ми з друзями орендували будинок на ніч. На цій території був ще один за п'ять метрів від нашого. Другий будинок орендували дві пари. Сьогодні о п'ятій ранку прилетіла С-300 в будинок поруч. Ми прокинулись від страшного звуку. Полетіло скло, дим, вогонь. Через 10 хвилин приїхало багато поліції, пожежники. Нам всім неймовірно пощастило! Досі шум у голові. Дякуємо, що живі», — поділилася моторошними подробицями Сніжана Бабкіна.

Бабкіни потрапили під обстріл у Харкові instagram.com/snezhana_babkina

Раніше ми писали, що Притула прокоментував скандал із виїздом Ханумака до США.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают