Боржемська показала дочку від Узєлкова та привітала її з 12-річчям

25 июля, 13:39
Шоу-бизнес
Боржемська показала дочку від Узєлкова та привітала її з 12-річчям © instagram.com/uzelkova.marina

Фітнес-тренерка та дієтологиня Марина Боржемська, яка стала відомою після зйомок у шоу «Зважені та щасливі», присвятила новий пост у соцмережі дочці. Колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова привітала Олівію з днем ​​народження. У четвер, 25 липня, дівчинці виповнюється 12 років.

Читайте також: 60-річна зірка «Друзів» Кортні Кокс показала бойфренда, який молодший за неї на 12 років

З нагоди свята зіркова мати переглянула всі архівні фото з іменинницею та опублікувала деякі з них в інстаграмі. У добірці можна побачити знімки Марини та Олівії, зроблені під час спільних прогулянок та подорожей за кордон. На одному з кадрів з'явилася старша дитина Боржемської та Узєлкова — 15-річний син Роберт.

«Моя люба дівчинка, моя перлиночка, моя Олівочка, з днем народження!», — розпочала публікацію Марина. Далі фітнес-тренерка зазначила, що їй хочеться розповісти про те, якою вона бачить свою спадкоємницю, і назвала публікацію «маленькою сповіддю мами до дочки».

«Ти смілива — це твоя сила. Ти грайлива та сором’язлива — це твій шарм. Ти відкрита, чесна, правдива — це твій стержень. Ти емпатична — це твоя людяність. Ти чутлива, дбайлива — це твоя ніжність. Ти талановита, винахідлива, працьовита, творча — це твій фундамент. Ти надійна, любляча та відкрита — це твоя глибина. Ти Всесвіт — це твоя особливість. Паруй, відчувай, живи, надихайся, примножуй та розвивай свої скіли, яких у тебе багато. Насолоджуйся кожною миттю, яка тобі сьогодні дана, бо це розкриє ще більше твій глибокий потенціал та внутрішній світ. Відверто кажучи, дивлячись на тебе, я теж хочу бути схожа на тебе, мати таку внутрішню свободу та світло, які ти випромінюєш. Ти робиш нас та цей світ кращими. Ніколи не змінюй свої орієнтири, які ти здобула за цей час, бо вони світлі та щирі. Сміливо рушай вперед за новими пригодами, в яких ти розкажеш та покажеш справжню себе. Люблю тебе від Землі до нескінченного Космосу. Ти моя найяскравіша зірка, яка підсвічує наш світ. P.S. З любовʼю, твоя мама», — зворушливо звернулася до Олівії Боржемська.

Раніше ми писали, що Дженніфер Лопес відсвяткувала 55-річчя на балу у стилі «Бріджертонів».

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают