Син Джолі та Пітта потрапив в аварію: що відомо про стан 20-річного Пакса

Спадкоємця голлівудських зірок госпіталізували з травмою голови

tochka.net
tochka.net
автор
30 июля, 11:33
Шоу-бизнес
Син Джолі та Пітта потрапив в аварію: що відомо про стан 20-річного Пакса © Getty Images

Середній син американських акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта потрапив у ДТП. За даними TMZ, 20-річний Пакс врізався на електричному велосипеді в машину на одній із вулиць Лос-Анджелеса.

Правоохоронні органи повідомили виданню, що хлопець їхав у понеділок, 29 липня, бульваром Лос-Феліс близько 5 години вечора — о годинe-пік на вулиці з інтенсивним рухом транспорту — і, наближаючись до світлофора, врізався в задню частину автомобіля, що зупинився на перехресті .

Водій машини вийшов перевірити? чи все гаразд із Паксом, який у момент аварії був без шолома. На місце прибули поліція та швидка допомога. За словами свідків аварії, Пакс відчував біль у стегні, а також отримав травму голови. Його терміново доправили до лікарні Лос-Анджелеса.

Медики побоювалися, що під час зіткнення у Пакса стався невеликий крововилив у мозок, але, за останньою інформацією, Пакс стабільний і, можливо, незабаром зможе повернутися додому.

Нагадаємо, що Анджеліна та Бред усиновили Пакса у 2007 році, коли йому було три роки. Хлопчик народився на півдні В'єтнаму.

 

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают