Дочка Емми Томпсон жорстко висміяла ексчоловіка мами Кеннета Брана

Зіркова пара була у шлюбі у 1989-1995 роках

tochka.net
tochka.net
автор
31 июля, 11:32
Шоу-бизнес
Дочка Емми Томпсон жорстко висміяла ексчоловіка мами Кеннета Брана © Getty Images

Дочка популярної британської акторки Емми Томпсон публічно розкритикувала колишнього чоловіка своєї зіркової мами Кеннета Брана через 30 років після їхнього розставання.

Читайте також: Ексдружина Венсана Касселя Тіна Кунакі топлес знялася на пляжі

24-річна Гайя Вайз поділилася зі своїми підписниками в інстагрпамі мемом з твіттера, на якому були фотографії юних Емми та Кеннета з їхнього спільного фільму 1993 року «Багато шуму з нічого» з підписом «Вона — все, він просто Кен».

Це слоган із фільму «Барбі» Марго Роббі, який минулого року побив рекорди касових зборів, і тепер ця цитата використовується для опису неймовірних жінок у поєднанні з тьмяними чоловіками.

Мем є явним натяком на погане поводження Брана з Томпсон після того, як він під час шлюбу закрутив роман з акторкою Геленою Бонем-Картер. 

Нагадаємо, що Емма та Кеннет вперше зустрілися у 1987 році під час зйомок історичної драми BBC «Долі війни». Белфастський режисер та оскароносна акторка пов'язали себе узами шлюбу після двох років знайомства. Пара розпалася 1995 року. Гайя народилася у другому шлюбі Томпсон із зіркою серіалу «Корона» Грегом Вайзом.

Дочка Емми Томпсон розкритикувала Кеннета Брана instagram.com/gaiawise_

Раніше ми писали, що Соловій показала фото біля поліцейської дільниці після скандалу в Чорноморську.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают