Різ Візерспун застукали на побаченні з новим бойфрендом через рік після розлучення

Акторка спровокувала чутки про роман із фінансистом Олівером Гаарманном

tochka.net
tochka.net
автор
31 июля, 17:56
Шоу-бизнес
Різ Візерспун застукали на побаченні з новим бойфрендом через рік після розлучення © Getty Images

Голлівудську акторку та продюсерку Різ Візерспун, яка у березні минулого року оголосила про розлучення з Джимом Тотом, помітили на побаченні з новим чоловіком. Як повідомляє Daily Mail, 48-річна зірку фільмів «Блондинка в законі», «Переступити межу», «Чотири Різдва» і серіалів «Велика маленька брехня» та «Ранкове шоу» бачили з 56-річним інвестором Олівером Гаарманном у Нью-Йорку.

Читайте також: «Крихітка на мільйон доларів» Гіларі Свенк розсекретила, як відсвяткувати 50-річчя

Різ була в чорній сукні і на підборах, коли сідала у позашляховик перед побаченням з Гаарманном, а фінансист вибрав для романтичної прогулянки та вечері білу сорочку та сині штани. За даними видання, це вже друга поява пари на публіці за тиждень. У неділю, 28 липня, вони разом прибули на вертолітний майданчик, а потім попрямували до багатоквартирного будинку.

Олівер — німець за національністю та є партнером-засновником приватної інвестиційної компанії Searchlight Capital Partners. Раніше він був старшим партнером глобальної інвестиційної компанії KKR&Co. Чоловік отримав ступінь бакалавра історії та міжнародних відносин в Університеті Брауна в Нью-Йорку у 1990 році та ступінь магістра в менеджменті у Гарвардській школі бізнесу у 1996 році. У нього є двоє синів від шлюбу з бізнесвумен Малою Гаонкар.

Раніше ми писали, що Соловій показала фото біля поліцейської дільниці після скандалу в Чорноморську.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают