Боржемська прокоментувала чутки, що Квіткова схудла за допомогою препаратів

2 августа, 17:11
Шоу-бизнес
Боржемська прокоментувала чутки, що Квіткова схудла за допомогою препаратів © instagram.com/uzelkova.marina, instagram.com/kvittkova

Українська фітнес-тренерка та дієтологиня Марина Боржемська, яка знімалася у шоу «Зважені та щасливі», прокоментувала чутки про «нечесне» схуднення Даші Квіткової. Блогерка в соцсетах запевняє, що досягла неймовірних результатів за допомогою занять спортом та зміни раціону. Проте деякі користувачі Мережі досі не вірять, що такий ідеальний прес можна отримати, правильно харчуючись і відвідуючи спортзал, і продовжують звинувачувати інфлюєнсерку у використанні препаратів для схуднення, зокрема ліків для діабетиків «Оземпік».

Читайте також: Відомий ведучий подав до суду на Ілона Маска за шахрайство

Боржемська на своїй сторінці в інстаграм у розділі сторіз відповіла на одне з питань фанів про фігуру Квіткову. Знаменитість зазначила, що Даша має чудовий вигляд, проте не захотіла ділитися здогадками про те, чи могла б блогерка приймати таблетки для втрати кілограмів чи ні. Натомість Марина нагадала, що кожна людина унікальна, тому не всім підійде один і той же метод схуднення. Вона додала, що під час складання програм для своїх клієнтів насамперед допомагає їм навчитися правильного підходу до харчування та спорту.

«Даша красуня. Але я не люблю обговорювати фігури інших людей, а тим паче як вони цього досягають. Можу говорити за себе та які цінності для мене важливі. Для мене важливо те, що кожен з нас унікальний, має власну вроду, типаж та склад. Проходячи мої програми, люди трансформуються, навчаються здоровому способу життя, правильному підходу як до їжі, так і до тренувань. Все це несе найголовніше — здоров’я та красу», — підкреслила колишня дружина боксера В’ячеслава Узєлкова.

Боржемська висловилася про фігуру Квіткової instagram.com/uzelkova.marina

Раніше ми писали, що Монатік оголосив про третю вагітність дружини.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии (1)

символов 999
Сейчас обсуждают