Зірка «Гри престолів» Кіт Гарінгтон дав рідкісний коментар про дітей від Роуз Леслі

Зіркова пара виховує сина та доньку

tochka.net
tochka.net
автор
7 августа, 10:14
Шоу-бизнес
Зірка «Гри престолів» Кіт Гарінгтон дав рідкісний коментар про дітей від Роуз Леслі © Getty Images

Популярний британський актор Кіт Гарінгтон захоплюється успіхами своєї маленької дочки, яка народилася у червні 2023 року. 37-річний виконавець ролі Джона Сноу у «Грі престолів» дав рідкісний коментар про двох дітей від дружини-акторки Роуз Леслі під час прем'єри третього сезону серіалу «Індустрія». Подружжя також є батьками трирічного сина.

Читайте також: Суддя «МайстерШефа» Ектор Хіменес-Браво показав, як змінився на 10 років

У короткому інтерв'ю для Extra, Кіт розповів, що нещодавно дочка, чиє ім'я він тримає в таємниці, зробила перші кроки. Актор зізнався, що дуже сумує за сім'єю, оскільки рідні живуть за містом, а він через роботу в театрі зараз перебуває в Лондоні. Гарінгтон додав, що неймовірно щасливий від того, що Роуз подарувала йому хлопчика та дівчинку.

«Днями моя маленька дівчинка зробила перші кроки. Я граю виставу в Лондоні , і мені їх дуже не вистачаєЗараз у мене хлопчик і дівчинка. Я не міг бути більш благословенним. Вони найкрасивіші діти в усіх відношеннях. Вони просто чудові», — поділився Кіт.

Нагадаємо, що Гарінгтон та Леслі таємно зустрічалися з 2012 року. Пара зіграла весілля 23 червня 2018 року в родовому замку сім'ї Роуз в Абердінширі (Шотландія). Закохані жодного разу не показували своїх дітей та не розкривали їхніх імен.

Весілля Кіта Гарінгтона та Роуз Леслі / Источник: Getty Images

Раніше ми писали, що Олена Мозгова вперше прокоментувала камінг-аут старшої дочки.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают