«Серійний перелюбник»: трансгендерна дочка Ілона Маска гнівно відреагувала на критику батька

Раніше Маск заявив, що втратив сина через його гендерний переход

tochka.net
tochka.net
автор
7 августа, 14:21
Шоу-бизнес
«Серійний перелюбник»: трансгендерна дочка Ілона Маска гнівно відреагувала на критику батька © Getty Images

Трансгендерна дочка Ілона Маска Вівіан Дженна Вілсон висловилася про особисте життя свого батька, щоб помститися за нападки, які він на неї вчинив через зміну статі. «Ти не сім'янин, ти серійний перелюбник, який не перестане брехати про своїх власних дітей», — написала 20-річна дівчина через Threads, посилаючись на численні любовні скандали мільярдера.

Читайте також: Софія Ротару святкує 77-річчя: як співачку привітала її родина

Потім Вівіан продовжила гаряче послання своєму батькові: «Ти не християнин, наскільки мені відомо, ти ніколи не ступав до церкви. Ти не якийсь «бастіон рівності/прогресу».

Потім вона натякнула, що Маск — расист, стверджуючи: «Ти називав арабську мову "мовою ворога", коли мені було 6 років, на вас кілька разів подали до суду за дискримінацію, і ти з Південної Африки, де діє апартеїд».

Вівіан продовжувала критикувати засновника SpaceX, стверджуючи, що він «не рятує планету», тому що йому нібито «плювати на зміну клімату».

На завершення вона додала: «Ти поодинці розчарував мене тим, наскільки ми довірливі як вид, тому що чомусь люди продовжують вірити тобі з причин, які продовжують вислизати від мене».

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают