Наталка Денисенко вперше показала, який вигляд мала під час вагітності

Сегодня, 12:59
Шоу-бизнес
Наталка Денисенко вперше показала, який вигляд мала під час вагітності © instagram.com/natalka_denisenko

Відома українська акторка Наталка Денисенко та її чоловік-військовий Андрій Федінчик 28 вересня відсвяткували день народження єдиної дитини. Синові зіркової пари Андрію виповнилося 7 років.

Читайте також: Ребел Вілсон через 2 роки після камінг-ауту зіграла весілля з коханою

З нагоди свята Денисенко вирішила поділитися спогадами про період, коли вона була вагітна. На своїй сторінці в інстаграмі у розділі сторіз Наталка розмістила кадр із фотосесії, де вона демонструвала вже досить великий животик у ніжно-блакитній сукні. Пізніше вона додала колаж із пляжних фото, де позувала у бікіні на останньому місяці вагітності. За словами знаменитості, вона набрала 10 кілограм.

«З Андрійком у мене була дуже красива та легка вагітність. Дуже швидко все вийшло і сталося, напевно, сам Бог хотів, щоб такий прекрасний синочок прийшов через нас у це життя.  Це я на 9-му місяці вагітності і зі спини навіть не скажеш,  що у мене там 10 кг животика», — написала вона.

Наталка Денисенко під час вагітності instagram.com/natalka_denisenko

Наталка Денисенко під час вагітності instagram.com/natalka_denisenko

Потім Денисенко опублікувала рідкісні знімки з пологового будинку, де вона позувала з чоловіком та їхньою новонародженою дитиною.

«А оце отакі щасливі ми приїхали в пологовий 28 вересня о 9:00, бо о 7-й ранку в мене відійшли води. Звичайно, я спочатку поснідала, зробила укладку, макіяж, тільки потім ми поїхали. В машині вже почалися перейми, і пам'ятаю, що я дуже раділа. Бо для мене важливим були природні пологи. Я чекала, коли вже буде той біль. Це от щойно я народила Андрійка, така змучена. І пам'ятаю, як медсестра сказала: "Отак би всі народжували легко як ви". Я тоді подумала: "То це все що відбулося, це легко?"», — розповіла Наталка.

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик у пологовому будинку instagram.com/natalka_denisenko

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик у пологовому будинку instagram.com/natalka_denisenko

Зазначимо, що Денисенко влаштувала на честь 7-річчя сина святкову вечірку у стилі Гаррі Поттера.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений НАТАЛКА ДЕНИСЕНКО

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999
Сейчас обсуждают