Учасники Євробачення Alyona Alyona та Kalush покинули лейбл ENKO

Сегодня, 15:31

Український продюсер Іван Клименко оголосив, що популярні виконавці Alyona Alyona, Kalush, Skofka та Kozak Siromaha більше не є артистами його лейбла ENKO.

Читайте також: Сивохо поховали в окупованому Донецьку: заява вдови коміка

За словами засновника продюсерського центру, вищеназвані артисти стали самодостатніми і відтепер самостійно очолюватимуть команди свого менеджменту і керуватимуть власними проєктами.

Іван додав, що напрямок «full management» (повне управління) використовуватиме лише у контексті просування виконавців на світовий ринок. 

«Сьогодні у нас оголошення про загальну зміну напряму діяльності. Артисти, з якими ми працювали в форматі full management (KALUSH, SKOFKA, alyona alyona і KOZAK SIROMAHA) стали максимально самодостатніми, чітко розуміючими свій вектор розвитку, та мають чітке бачення своєї творчості і свого майбутнього. Тому ми колективно прийняли рішення, що артисти тепер будуть самостійно очолювати команди свого менеджменту і бути головними акціонерами і керівниками своїх проєктів. Ми залишаємось друзями, в чомусь партнерами та і надалі будемо підтримувати один одного! Напрямок "full management" ми готові протестувати лише в розрізі просування артистів на світовий ринок, бо там, на жаль, без full management на сьогодні буде важко, оскільки треба багато ресурсів для того щоб артисту вирватись на світову орбіту. Хочу від усього серця подякувати Alyona Alyona, KALUSH, SKOFKA, KOZAK SIROMAHA та їхнім командам, які дуже багато чого мене навчили. Нам дійсно вдалося створити щось подібне до великої музичної сім’ї, якою ми і будемо продовжувати бути, бо у нас все одно лишається взаємодія та дружба!», — йдеться у заяві.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ENKO —

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999