Зірка «Школи виживання» згадала, як була у секті та займалася сексом за розкладом

Акторка була заміжня за сином лідера культу

tochka.net
tochka.net
автор
Вчера, 17:58
Шоу-бизнес
Зірка «Школи виживання» згадала, як була у секті та займалася сексом за розкладом © Getty Images

Бетані Джой Ленц розповіла про своє життя як колишньої членкині культу Big House Family. В останньому випуску подкасту Call Her Daddy 43-річна зірка серіалу «Школа виживання» згадала про десятиліття у замкнутій християнській громаді, включаючи її шестирічний шлюб із чоловіком, якого вона називала сином лідера культу та квотербеком. Бетані зізналася, що спочатку стосунки з чоловіком були «грайливими та легкими», проте їм не вистачало справжнього зв'язку.

«Ми мали не так багато спільного. Немає великого інтелектуального стимулювання. Але в мене ніби закінчилися варіанти. Наприклад, я не могла зустрічатися з нехристиянином і взагалі не могла зустрічатися ні з ким за межами групи... Тож це просто стало своєрідною влаштованою ситуацією» , — пояснила знаменитість.

Незабаром після укладання шлюбу акторка зрозуміла, що цей дует несумісний у багатьох відношеннях. Хоча вона описала себе як людину з «божевільним сексуальним потягом», Ленц сказала, що ніколи не відчувала подібних почуттів до свого колишнього.

Читайте також: «Це фейчина»: Тарас Тополя публічно розкритикував шоу «Холостяк»

«Мені здавалося, що ця обіцянка, яку мені дали як хорошій євангелістці, була великою нісенітницею. Типу, що за чорт? Я думала, якщо я збережу себе для шлюбу, то обіцянка буде приголомшливим сексом і суперглибокою близькістю, і нічого не буде так добре. А потім ми займаємося сексом, і я думаю: "Чому мені так сумно? Я не почуваюся більш пов'язаною з тобою. Я почуваюся далі від тебе". І я не думаю, що це обов'язково пов'язано з тим, що я зберегла себе для шлюбу. Просто я вийшла заміж не за ту людину», — сказала вона.

Бетані Джой Ленц / Источник: Getty Images

За словами Ленц, чоловік вжив радикальних заходів і ввів «сексуальний графік», щоб зберегти інтимну близькість у їхньому шлюбі.

«Оскільки я була зовсім не зацікавлена ​​в сексі, мені запропонували дотримуватись розкладу, по суті, типу: "Тобі просто потрібно це робити. Просто роби це. Це твій обов'язок. Це твоя робота як дружини. Твої емоції прийдуть у порядок. Якщо ти будеш займатися цим досить часто, то зрештою ти знайдеш спосіб отримувати від цього задоволення», — поділилася зірка.

Бетані сказала, що через те, наскільки серйозно вона ставилася до шлюбу і відданості Богу, вона погодилася з планом, хоч вона його ненавиділа. Оскільки її чоловік часто їхав по роботі, графік набирав чинності лише тоді, коли він був у місті.

«У мене щоразу стискався живіт. Насправді це справді вплинуло на мої стосунки з іншими хлопцями, коли мені доводилося їхати забирати їх з аеропорту. У мене було сильне ПТСР від того, що я приїжджала в аеропорт, щоб побачити його, знаючи, що мені доведеться почати цей секс-графік на наступні, на кшталт, 2 тижні або 3 тижні або скільки там», — наголосила акторка.

Раніше ми писали, що Ліам Пейн з One Direction помер у віці 31 року після падіння з балкона.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999