Руслана хочет организовать в Польше большой благотворительный концерт

Певица Руслана сейчас больше активный общественный деятель, нежели певица. Артиста собирается дать в Польше концерт, чтобы собрать деньги для раненых.

«Сьогодні я побачила, що Польща набагато рішучіша в риториці, ніж інші країни. Вона набагато гостріше висловлюється з приводу агресії, з приводу порушень. Відчувається, що Польща, чітко розділяє весь біль України. 
“Вільна Україна = вільна Польща”, - сказав сьогодні Лех Валенса.

Я запитала, чи зараз поляки стали більш активні, чи менш активні.
Мені відповіли, що у зв’язку з обранням нового Уряду у Польщі, Україні потрібно активніше попрацювати з новим урядом. 
На рівні ж громадськості все залишилося так само. Активність не спадає. Поляки постійно цікавляться, чим вони можуть допомогти. Польща – це та країна, у якої дуже чітка риторика у плані захисту.

Ще я почула таку думку, що не лише захист має бути, а й відповідь на те, що атакують Україну. “Україна захищається” – це ніби виправдання. Ми ж діємо на своїй території. Якщо атакували Україну, ми так само у відвовідь можемо наносити атаку, давати зрозуміти, що у разі чого Україна буде теж готова до атаки, як і Росія…

Основний висновок: поляки допомагали, допомагають і будуть допомагати.
Треба більше працювати з новим урядом.

Також я почула побажання, щоби було би дуже добре, якби я організувала у Польщі великий благодійний концерт і таким чином зібрали би допомогу на потреби Україні»

 

Читай также