Зірка «Дизель шоу», яка пережила окупацію під Києвом, почала працювати на російському каналі

Акторка українського гумористичного проєкту «Дизель шоу» Марина Грицук після пережитої окупації на Київщині повернулася до Білорусі, де влаштувалася на роботу на російський канал.

Знаменитість на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала відео зі зйомок однієї з передач для міжнародної версії російського «ТНТ». Відтепер Марина вестиме ранкове шоу «Підйом». 

Зазначимо, що доходи від міжнародних показів «ТНТ» отримує «Газпром-медіа». Компанія сплачує податки у РФ, що частково йдуть на фінансування російської армії. Таким чином, Грицук, яка на власні очі бачила, що відбувається в Україні, підтримала країну-агресора.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Марина Грицук (@mary.gritsuk)

Нагадаємо, що Єгор Крутоголов влітку 2022 року в інтерв'ю програмі «Як ти?» повідомив, що Грицук на початку вторгнення РФ евакуювали танком із Київської області. В окупації вона провела понад два тижні.

«Вона потрапила до окупації під Києвом. 17 днів вона з сім'єю просиділа без зв'язку та світла. На 17 день її чоловік білорус домовився її забрати. За нею приїхав танк та її забрав. Її чоловік — артист. Він хотів урятувати свою дружину, тому що ми не могли допомогти. Вони дуже ризикували», — розсекретив Крутоголов.

Раніше ми писали, що помер засновник гурту «Мертвий півень» Любомир Футорський.