У Злати Огневич з'явився новий переслідувач — перші подробиці

Українська виконавиця Злата Огневич поскаржилася підписникам в Інстаграм, що в неї з'явився черговий переслідувач. У розділі сторіс 37-річна учасниця другого сезону «Холостячки» повідомила, що якийсь чоловік регулярно приходить до її будинку з квітами і нав'язливо просить про зустріч. Про це Златі розповіла консьєржка. Сама ж співачка лише один раз стикалася з настирливим шанувальником.

«З'явився новий переслідувач. Він нав'язливо приходить до мого будинку, просить про зустріч, приносить квіти. Про це мені повідомила консьєржка з мого будинку. А раніше я сама з ним зіткнулася біля мого будинку. Він не агресивний, тому є надія, що почує» , — написала Огневич. У короткому відеозверненні вона додала: «Мені це все неприємно. Але я сподіваюся, тому що він не такий агресивний, я зможу йому пояснити, що цього не варто робити».

Нагадаємо, що на попереднього переслідувача Злати Вадима Лебедя поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про погрозу вбивством, але суддя навіть не розглядала справу. 

У Златы Огневич появился новый преследователь Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Раніше ми писали, що Віталій Козловський показав, як змінився його імідж після навчань у Нацгвардії.