Куди зникла Кемерон Діас, який вона має вигляд і чим зайнята

Голлівудські актори стараються не зникати з поля зору глядачів, регулярно беручи участь у кінозніманнях. Проте є й винятки. Серед них – Кемерон Діас.

50-річну акторку востаннє бачили на екранах 2014-го року, коли вона з'явилася в кількох комедійних стрічках. Ті особливою успішністю не вирізнилися.  

Читайте також: Неплях вразила підписників своїми формами у Версальському палаці – фото

Торішнього червня виринула звістка, що Кемерон отримала роль у нетфліксівському фільмі "Знову в справі". А в грудні її помітили на знімальному майданчику в Лондоні.

Поки глядачі чекають повернення Діас, вона іноді публікується в інстаграмі. Ті, хто не стежив за життям акторки поза екраном, можуть там поглянути на неї й оцінити, наскільки вона змінилася ззовні.

Источник: instagram camerondiaz

Источник: instagram camerondiaz

2015-го року Кемерон вийшла заміж за члена гурту Good Charlotte Бенджі Меденна, а 3 січня 2020-го (у 48 років) народила дочку Раддікс. Тож вона тепер знається й на материнських клопотах.

2020-й став особливим для Діас іще й тим, що публічна персона взялася за підприємницьку діяльність у царині алкогольних напоїв. Білявка керує виготовленням органічного вина. Також вона спробувала себе на літературній ниві, видавши 2017 року свої "Книгу про тіло" і "Книгу про довголіття". До того ж Кемерон – екологічна активістка.  

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Cameron Diaz (@camerondiaz)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений AVALINE (@avaline)

Читайте також: Ляшук вразила публіку патріотичним вбранням у центрі Києва

Раніше ми писали, що лавреатка премії "Ґреммі" Дуа Ліпа потішила велелюдну авдиторію підписників світлинами в півпрозорому бюстгальтері.