Поліція Лас-Вегаса закрила справу про побиття Брітні Спірс після короткого розслідування

Поліція Лас-Вегаса оголосила про те, що жодних звинувачень не буде висунуто після інциденту з поп-зіркою Брітні Спірс, гравцем «Сан-Антоніо Сперс» Віктором Вембаньямою та членом служби безпеки баскетболіста, пише The Guardian.

Читайте також: Злата Огнєвіч написала заяву в поліцію на нового переслідувача та показала переписку з ним

Спірс заявила, що її вдарив охоронець, коли вона намагалася підійти до Вембаньями на шляху до ресторану в комплексі казино в Лас-Вегасі минулої середи, 5 липня. Артистка нібито хотіла попросити спортсмена зробити з нею фото. Брітні поплескала його по плечу, бо в залі було дуже голосно. А Вембаньяма сказав, що Спірс схопила його ззаду, тому охоронець моментально відреагував.

Брітні подала заяву до правоохоронних органів про завдання побоїв і сказала, що сподівається отримати вибачення від команди баскетболіста або його охоронця. Департамент поліції Лас-Вегаса заявив, що розслідування завершено, і «винним особам не буде висунуто жодних звинувачень».

Відео з камер спостереження показує, що Спірс ненавмисно вдарила себе по обличчю після того, як її руку відштовхнули від Вембаньями. У ролику співачка ззаду тягнеться до спини баскетболіста, а потім здається, що хтось третій різко та сильно відкидає її руку назад.

Раніше ми писали, що ексдружина Сергія Притули показала їхнього дорослого сина та дочку від другого чоловіка.

Читай также