«Народжені вільними»: БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ вперше випустили дуетну роботу разом зі ZLATA OGNEVICH

Прем‘єра синглу відбулась до найважливішого свята для кожного українця - Дня Незалежності. Пісня наповнена зворушливістю і глибиною. Вона дає віру в Перемогу та надихає рухатись тільки вперед до незалежного майбутнього нашої Держави.

«Це пісня про нас: вільних, сильних та непереможних. Вона про тих українців, які ніколи не будуть миритися з несправедливістю і завжди будуть виборювати свою свободу, будуть йти до останнього заради Незалежності», - поділилась ZLATA OGNEVICH.

«Народжені вільними»: БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ вперше випустили дуетну роботу разом зі ZLATA OGNEVICH © Пресслужба

«Пісня «Народжені вільними» не схожа на творчість БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, та і не схожа на пісні Злати. Це щось зовсім інше - те, у чому ми поєдналися. А найголовніше – вона має сильний месседж, який ми хочемо донести до кожного українця. «Народжені вільними» – це маніфест сильних, незалежних та вільних духом людей», - поділився фронтмен БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ Сергій Танчинець.

Пісня має концептуальний характер та поєднує у собі елементи року та поп-музики. Зйомки відео відбулись в працюючому кам’яному кар’єрі, який є відображенням сили та міці.

Місце для зйомок артисти вибрали неспроста. На таку локацію наштовхнула робота видатного українського письменника Івана Франка «Каменярі»:

«Лупайте сю скалу! Нехай ні жар, ні холод
Не спинить вас! Зносіть і труд, і спрагу, й голод,
Бо вам призначено скалу сесю розбить.»

Саме скелі у вірші Франка були символом несправедливості, які боронили сильні та могутні каменярі. Так і українці зараз – ведуть боротьбу за своє незалежне, вільне майбутнє.

"Народжені Вільними" вже доступна для прослуховування та завантаження на усіх музичних платформах.

Читай также