Через рік після весілля: снайперка Євгенія Емеральд офіційно оголосила про розлучення

Снайперка Євгенія Емеральд, також відома як Жанна д'Арк, підтвердила чутки у ЗМІ, що вона розійшлася зі своїм чоловіком-військовим Євгеном Стипанюком. Офіційну заяву про зміни в особистому житті українська захисниця зробила на своїй сторінці в Інстаграмі.

Читайте також: Репяхова розповіла, чи вийшла на зв'язок її сестра, яка багато років живе в Ізраїлі

Причину розставання через рік після весілля та півроку після народження доньки Євгенія пообіцяла озвучити пізніше у соцмережах та інтерв'ю. Емеральд додала, що згідно із законом не може оформити розлучення зі Стипанюком, поки їхній дитині не виповниться рік. Свій допис Євгенія доповнила чорно-білим фото із весілля.

«Офіційно. Це — розлучення. Багато з вас і так все розуміли, але я втомилась мовчати. На жаль, причина не в банальній різниці в характерах чи побутових сварках. Вона набагато серйозніша. Згодом ви про все дізнаєтесь та зрозумієте мої вчинки. Де-факто я вільна жінка, але згідно з законодавством не можу отримати розлучення, поки дитині не виповнився один рік. Та головне, що я відчуваю себе просто вільною. Прошу поставитися з повагою. Уся офіційна інформація — в моїх соцмережах та інтерв'ю в медіа», — звернулася до підписників снайперка.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Євгенія Емеральд (@emerald.evgeniya)

Нагадаємо, що пара одружилася на передовій у жовтні минулого року, а 14 квітня у них народилася донька Афіна. Влітку Емеральд видалила всі спільні фото з чоловіком у соцмережах та виїхала з їхньої спільної квартири.

Раніше ми писали, де і коли відбудеться церемонія прощання з Ніною Матвієнко.