Солістка KAZKA Заріцька розсекретила дату весілля з Тараненком

Українська співачка Олександра Заріцька розповіла, коли планує вийти заміж за музиканта та motion-дизайнера гурту Hawx Павла Тараненка, з яким заручилася у травні цього року. Раніше артистка говорила, що мріє провести церемонію після перемоги України на набережній у звільненому Криму чи на Закарпатті.

Читайте також: Шакірі вручили дві статуетки «Латинської Греммі» за пісню про зраду Жерара Піке

А в новому інтерв'ю для програми «33 запитання» на Люкс.ФМ 31-річна солістка групи KAZKA розсекретила, що весілля заплановане на червень 2024 року. За словами Олександри, вона та її коханий хочуть влаштувати свято у лісі, прикрашеному ліхтариками.

«Ми хотіли на морі, але вже трохи відпадає. Хочеться, щоб була перемога. Але і сім'ю вже теж хочеться. Думаємо на червень 2024 року. Сподіваємося, що до цього часу вже буде перемога. Наше весілля має бути інтимним: відкритий простір, дерева, ліхтарики», — сказала вона.

Заріцька додала, що переживає з приводу вибору ведучого церемонії. Знаменитість сподівається, що їй не доведеться рятувати захід своїми виступами.

«Кого запросити, аби було не зашкварно, а класно? Аби не мала такого відчуття, що якоїсь миті мені потрібно переодягнутися й піти виступати?», — поділилася думками про майбутнє весілля співачка.

Раніше ми писали, що Остапчук показав, який вигляд мав до переїзду у Київ.