Молода дружина Остапчука прокоментувала новину про те, що Могилевська вперше стала мамою

Блогерка та підприємниця Катерина Полтавська відреагувала на новину про те, що одна з найвідоміших співачок України Наталія Могилевська зважилася на усиновлення двох дітей у перші місяці повномасштабного вторгнення РФ. 48-річна артиста у новорічну ніч оголосила про те, що стала мамою для двох дівчаток-сестер, яким 3 та 12 років.

Читайте також: Квіткова вразила схожістю 2-річного сина з актором «Сам удома»

На своїй сторінці в Інстаграм у розділі сторіз Полтавська зізналася, що захоплюється жінками, які під час війни дарують дітям з притулків нову сім'ю. 23-річна дружина ведучого Володимира Остапчука очікувала, що вчинок Могилевської збере лише позитивні відгуки в Мережі, і була шокована, побачивши негативні коментарі. Вонв розкритикувала хейтерів співачки і назвала Наталю людиною «з величезним серцем».

Також у своїй публікації Катерина згадала про ведучого Тимура Мірошниченка та його дружину Інну, які влітку усиновили хлопчика, і кілька місяців тому подали документи на усиновлення ще однієї дитини. Крім того, пара розкриває в інтерв'ю та соцмережах усю правду про те, як насправді виховують дітей у притулках.

«Почитала коментарі під новиною про те, що Наталія Могилевська удочерила двох дівчаток. Очікувала побачити тільки позитив, а побачила як завжди. Улюблені не факт, що вона буде їм хорошою мамою. Тобто коментатори вважають, що в дитячому будинку їм могло б бути краще. Не знаю навіть, які слова підібрати, щоб описати своє здивування. Обсирають всі, абсолютно всі. Це навіть не сумно: це катастрофа, абсолютна деградація. Захоплююсь усіма жінками, які дали родину дітям, у яких її не було. Це вчинок людини з величезним серцем. Інно Мірошниченко, і дякую тобі, що борешся за дітей, незважаючи на хейт, який ти теж отримала»,  — написала Полтавська.

Полтавська висловилася про материнство Могилевської instagram.com/poka.tya

Раніше ми писали, що королева Маргрете II оголосила про зречення від престолу в новорічному зверненні.