Скандальний актор Армі Гаммер розійшовся зі своєю нареченою родом із Казахстану

Марина Гріс прокоментувала чутки про те, що вона наречена американського актора Армі Гаммера. У четвер, 11 січня, у світових ЗМІ з'явилася інформація, що 37-річний Гаммер, який залишив Голлівуд після звинувачень у сексуальному насильстві та канібалізмі, покликав заміж 26-річну російськомовну дівчину родом із Казахстану Гріс. У пресі повідомили, що Марина вже тривалий час живе у Празі та працює у сфері IT.

Читайте також: Режисером скандального шоу Навки з вкраденою піснею Соловій виявився українець

На своїй сторінці в Інстаграм у розділі сторіз Гріс випустила заяву, в якій підтвердила, що у неї дійсно були стосунки з Армі, але їхній роман закінчився місяць тому. «З глибоким роздумом я оголошую про завершення моєї подорожі з Армі, розділу, який був глибоко особистим і дуже важливим у моєму житті та був закритий місяць тому», — почала вона публікацію.

Марина додала, що знала про те, що її коханий раніше звинувачувався у сексуальних злочинах, проте запевнила, що їхня коротка історія кохання була виключно позитивною.

«Перед тим, як ви надішлете мені ще одне неприємне повідомлення: я знаю про розмови та історії, які ходять про нього. Для мене важливо сказати, що мій особистий досвід спілкування з Армі був позитивним і жодним чином не відображає ці звинувачення. Я говорю лише зі своєї точки зору та свого досвіду і не несу відповідальності за будь-які його минулі, поточні та майбутні стосунки. Наші стосунки були місцем, де я відчувала глибоку цінність, підтримку, любов і розуміння. Я знаю його як джентльмена у всіх сенсах цього слова. Наше рішення одружитися та плани на спільне майбутнє базувалися на силі, підбадьоренні та глибокій взаємній турботі», — згадала про заручини Гріс.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений