Пономарьов та Мозгова привітали дочку з 30-річчям та показали її фото

Народний артист України Олександр Пономарьов та музична продюсерка Олена Мозгова, які були у цивільному шлюбі близько 10 років, присвятили нові публікації у соцмережах своїй старшій доньці Зої. Зіркові батьки вирішили публічно привітати спадкоємницю з ювілеєм — 12 січня їй виповнилося 30 років.

З нагоди свята Олена оприлюднила портретне фото іменинниці, де вона позує в помаранчевому вбранні в індійському стилі, та доповнила кадр зворушливим зверненням до Бога та дочки. 

«Моя вже доросла, але для мене завжди маленька донечка, сьогодні святкує 30 років! Дякую тобі, Боже, що подарував зустріч з такою неперсічною Особистістю! Прошу у тебе, Творець, дай моїй дитині
Мужністі — боротися там, де можливо щось змінити,
Терпіння прийняти те, з чим впоратися нереально!
І Мудрості — відрізняти одне від іншого.
Люблю тебе, моя Зоя, дякую, що обрала мене своєю мамою. Щаслива, що ти не просто проживаєш своє життя.. ти живеш, ти ростеш, пізнаєш.. ти шукаєш відповіді і ти знаходиш їх... це і є шлях Особистості... Будь щаслива — це найголовніше!»
, — написала Мозгова.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Olena Mozgova (@mozgova0902)

Олександр запостив архівний знімок, де він разом із Зоєю у сонцезахисних окулярах позують на зеленій траві на подвір'ї. «Сьогодні у моєї доньки Зої День Народження! Многая і Благая Літа !», лаконічно підписав він.

Варто зазначити, що Мозгова народила Зою до стосунків із Пономарьовим, проте співак виховав дівчинку як рідну дочку.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Пономарьов Олександр (@ponomaryovoleksandr)

Раніше ми назвали, що режисером скандального шоу Навки з вкраденою піснею Соловій виявився українець.