Дочка Емми Томпсон жорстко висміяла ексчоловіка мами Кеннета Брана

Дочка популярної британської акторки Емми Томпсон публічно розкритикувала колишнього чоловіка своєї зіркової мами Кеннета Брана через 30 років після їхнього розставання.

Читайте також: Ексдружина Венсана Касселя Тіна Кунакі топлес знялася на пляжі

24-річна Гайя Вайз поділилася зі своїми підписниками в інстагрпамі мемом з твіттера, на якому були фотографії юних Емми та Кеннета з їхнього спільного фільму 1993 року «Багато шуму з нічого» з підписом «Вона — все, він просто Кен».

Це слоган із фільму «Барбі» Марго Роббі, який минулого року побив рекорди касових зборів, і тепер ця цитата використовується для опису неймовірних жінок у поєднанні з тьмяними чоловіками.

Мем є явним натяком на погане поводження Брана з Томпсон після того, як він під час шлюбу закрутив роман з акторкою Геленою Бонем-Картер. 

Нагадаємо, що Емма та Кеннет вперше зустрілися у 1987 році під час зйомок історичної драми BBC «Долі війни». Белфастський режисер та оскароносна акторка пов'язали себе узами шлюбу після двох років знайомства. Пара розпалася 1995 року. Гайя народилася у другому шлюбі Томпсон із зіркою серіалу «Корона» Грегом Вайзом.

Дочка Емми Томпсон розкритикувала Кеннета Брана instagram.com/gaiawise_

Раніше ми писали, що Соловій показала фото біля поліцейської дільниці після скандалу в Чорноморську.

Читай также