Мама Шеннен Догерті продовжить вести подкаст покійної дочки

Мати Шеннен Догерті Роза Догерті розповіла, що продовжить подкаст своєї покійної дочки Let’s Be Clear і вже записала перший епізод.

Читайте також: «Лякають такі питання»: Луценко пояснила, чому не любить говорити про повернення в Україну

До Рози приєдналася Енн Марі Кортрайт, одна з найближчих подруг Догерті. Мама покійної зірки серіалів «Беверлі-Гіллз, 90210» та «Усіх жінок — відьом» пояснила, що подкаст дуже багато важив для Шеннен, оскільки дозволив їй «розповісти свою історію і сказати правду», прояснивши неправильні уявлення про її життя та боротьбу з раком четвертої стадії.

«Це так багато означало для мене, тому що мені довелося спостерігати, як вона це робить, коли це було для неї особливим, і це дуже допомогло їй у всьому, через що їй довелося пройти», — сказала Роза.

Вона подякувала фанатам за підтримку подкасту і підтвердила, що тепер «зробить усе можливе, щоб продовжити» справу доньки на її прохання перед смертю.

«Її спадщиною стане любов, яку вона дарувала всім, кого знала, і любов, яку вона дарувала людям, яких вона не знала», — продовжила Роза.

Мама Шеннен Доэрти instagram.com/theshando

Також мама акторки згадала про їхні «феноменальні» стосунки. «Вона завжди включала мене до своїх друзів, навіть коли була маленькою», — поділилася Роза.

Вона згадала, що коли Догерті було близько 18, вона пізно ввечері дзвонила своїм батькам і просила їх приєднатися до неї та її друзів. Потім Роза та її чоловік вставали з ліжка, щоб провести час із молоддю.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Anne Marie Kortright Martinez