Козловський вперше зізнався, коли насправді закрутив роман із Бакуменко

Відомий український виконавець та військовослужбовець Віталій Козловський уперше розповів, коли у нього зав'язався роман із піарницею та менеджеркою Юлією Бакуменко, з якою він таємно одружився 29 грудня 2023 року.

Читайте також: Син Девіда та Вікторії Бекхем зустрічається з дівчиною, яка старша за нього на 9 років

Під час короткого інтерв'ю для програми «Тур зірками» на Люкс ФМ 39-річний артист зізнався, що почав зустрічатися з Бакуменко під час пандемії коронавірусу. До цього періоду вони мали суто робочі відносини.

«Стосунки стали більш серйозними під час пандемії, а укріпилися вони під час війни. Моя дружина — така жінка, яка себе у війні так проявила, що куди їхав я, вона готова була бути поруч і дійсно допомагати. Яке ще може бути підтвердження любові й сили цієї людини?», — підкреслив він.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Vitaliy Kozlovskiy (@vkozlovsky_music)

Також Козловський розповів, як змінилося його життя після того, як він уперше став батьком. На початку весни Юлія подарувала йому сина Оскара.

«Життя змінилося на краще. Для мене син – це як маяк сьогодні. Я думаю, якби його не було, то, можливо, і мене б не було. Він мені дає таку наснагу і впевненість, бажання і жагу до життя, що я дуже щасливий, що нарешті в моєму житті є ось такий особливий маленький чоловік, заради якого я готовий піти на все», — поділився Віталій.

Раніше ми писали, що Фреймут відкрила школу етикету в Лондоні.