Марічка Падалко згадала, як залишила все майно першому чоловікові після розлучення

Відома українська ведуча та журналістка Марічка Падалко вперше розповіла, ким був її першим чоловік і чому вона пішла від нього. В інтерв'ю для ютуб-каналу Аліни Доротюк 48-річна зірка програми ТСН розсекретила, що познайомилася з колишнім коханим під час навчання в одній школі. У 10 класі він був головою журі конкурсу краси, у якому вона брала участь.

Читайте також: Зірка «Одного дня» та «Полдарка» Елеонора Томлінсон вагітна первістком

За словами Марічки, хлопець був із досить заможної родини, оскільки його батько в 90-ті володів банком. Весілля відбулося, коли Падалко було 22 роки, а її обранцеві — 23.

Знаменитість зізналася, що колишній чоловік був ідеальним чоловіком, проте їй не вистачало «драйву та пасіонарності». Ще до розлучення вона закохалася в Єгора Соболєва, в якому знайшла все, чого їй бракувало усі 15 років у шлюбі. Марічка так і не наважилася особисто повідомити про те, що хоче піти до іншого, проте чоловік сам усе зрозумів. Ведуча зазначила, що під час оформлення розлучення відмовилася від поділу майна. Питання опіки не стояло, оскільки у пари не було дітей.

«Я дуже вдячна своєму першому чоловіку, що він мене не мучив цими запитання. Він все бачив. Ми нормально розійшлися. Ніякого не було розподілу майна чи чогось. На нього було записано більше, ніж він заробив. Я пам'ятаю, ми прийшли до нотаріуса. Я зразу все підписала і я досі пам'ятаю, якими очима на мене та жіночка дивилася, типу: "Дівчина, що ти робиш взагалі". Мені було тоді байдуже. Я хотіла все почати спочатку» , — поділилася телезірка.

Раніше ми писали, що Лесю Нікітюк покликали заміж під час зйомок нової комедії.