«Я вже не знаю, що нас тримає»: Полякова висловилася про кризу у шлюбі

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла про проблеми у шлюбі під час інтер'ю для ютуб-проєкту Маші Єфросініної «Екзамен. Нова реальність». Коли ведуча попросила артистку назвати кілька факторів, які тримають її та її чоловіка Вадима Буряковського разом, Оля жартома зазначила, що це нерухомість. 

«Я вже не знаю, що там нас тримає. Нерухомість. Я на цю тему можу лише жартувати. Мало того, він також», — зізналася Полякова.

Читайте також: Великий герцог Люксембурга підписав указ про початок передачі престолу старшому синові

Зірка сцени зазначила, що вона у стосунках з Вадимом близько 22 років, 20 із них в офіційному шлюбі. За словами Олі, за останні три роки вони з чоловіком пережили важкий період через війну та її особисту кризу. 

«Шлюбу вже 20 років. А ми ще починали… Тому вже 21-22 роки разом. Ми за ці три роки переживали кризу. Вона була пов'язана спочатку з війною, потім – з моєю особистою кризою, коли ти підводиш лінію й думаєш, що я хочу тепер. У кожної дорослої людини ці запитання виникають. І той, хто каже, що такого не існує через 20 років шлюбу, то я в це не повірю», — поділилася виконавиця.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

Оля додала, що досі не знайшла відповіді на власні питання про майбутнє, проте вона вже не уявляє свого подальшого життя без Буряковського. Співачка назвала чоловіка важливою людиною у її долі та зізналася, що найкращі поради завжди отримувала лише від Вадима.

«Я до цієї секунди не відповіла на власні запитання. Але я точно зрозуміла, що ця людина для мене дуже-дуже важлива. І якщо якась тема мене й тригерить, то це не мама чи тато, а ось ці стосунки й наскільки вони для мене важливі. У мене навіть думка, що може бути якось інакше, викликає істерику й сльози. Я цього дуже сильно боюся. Це вже спорідненість. Це фундамент. Я з ним раджуся. Він завжди дає найкращі поради у моєму житті», — сказала Полякова.

Раніше ми писали, що вдівець Ніни Матвієнко розкрив рідкісні подробиці їхнього шлюбу.